Nanda

Hier lees je meer over Nanda

nanda1Centrum Nacha heb ik opgericht om mensen met geestelijke problematiek in de thuissituatie te kunnen begeleiden naar een leven met meer rust in plaats van chaos. Op deze pagina lees meer over mijn achtergrond, mijn passie en mijn unieke manier van werken.

Wie is Nanda?

Mijn naam is Nanda Noorlander en ik ben geboren in 1968. In de Grafische zakelijke wereld had ik niet het gevoel iets bij te kunnen dragen aan het geluk van andere mensen. Dat was voor mij in 1999 de reden om een 4-jarige HBO opleiding te gaan volgen en een andere richting op te gaan. In 2003 ben ik afgestudeerd. Sindsdien heb ik diverse bijscholingen gedaan om mijn kennis verder te specialiseren. Mijn ervaring, kennis en vaardigheden heb ik gecombineerd en vervolgens tot een werkwijze ontwikkeld. Mijn vaardigheden van het tussen de regels door kunnen lezen, makkelijk contact maken, goed kunnen luisteren, eerlijkheid en humor sluiten daar namelijk goed bij aan.

Ik begeleid mensen die last hebben van geestelijke problematiek. Ze hebben moeite met het dagelijkse leven. Ze hebben last van de druk van de huidige jachtige maatschappij, waardoor ze het gevoel hebben dat ze aan het watertrappen zijn en ‘nog net’ of ‘net niet’ hun hoofd boven water kunnen houden. Ze zijn vaak afgekeurd en doen vrijwilligerswerk. Via PGB begeleiding help ik ze zodat ze meer rust hebben, meer overzicht, meer voldoening en meer zelfvertrouwen zodat ze meer van het leven kunnen genieten. Ik geef mijn kennis graag door met de wetenschap dat mensen daar voor de rest van hun leven plezier van kunnen hebben. Het is mijn passie om bij te dragen aan het geluk van anderen.

“Je kunt meer dan je denkt! Wij mensen gebruiken maar een klein deel van ons ware potentieel. Door dingen die mensen tegen je hebben gezegd ben je gaan geloven dat je minder waard bent. Terwijl je even waardevol bent als ieder ander!”.

Gratis kennismakingsgesprek

Ik kom graag gratis en vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek in Apeldoorn. Ook als je op dit moment als een begeleider hebt, maar daar niet tevreden over bent. Of de vele wisselingen zat bent en je graag één persoon wilt hebben die je begeleid. Dat de uren die je hebt van de indicatie ook echt aan je besteed worden en je niet wilt dat er dingen achter je rug om worden gedaan.  Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan.

PGB Begeleiding bij het zelfstandig wonen heeft voor mij vooral te maken met:

 • Meer structuur en overzicht krijgen;
 • Rust in je hoofd;
 • Je huishouden op orde hebben;
 • Leren omgaan met jouw achtergrond;
 • Je (financiële) administratie op orde hebben;
 • Fijne sociale contacten;
 • Het hebben van leuke activiteiten buitenshuis;
 • Indien van toepassing: het zoeken, regelen en behouden van vrijwilligers werk
 • Goed voor kinderen zorgen;
 • Goed voor een huisdier(en) zorgen;
 • Zelfvertrouwen vergroten;
 • Meer voldoening;
 • Meer genieten.

Passie

Het is mijn passie om tijdens het begeleiden van mensen, een omgeving te scheppen waarin mensen zich gelijkwaardig voelen, zich vrij voelen omdat te delen wat hun bezig houd. Om mensen te inspireren om hun doelen bereiken. Ik gun het iedereen om gelukkig, gezond en zelfstandig te kunnen wonen. Iedereen kan ervaren hoe het is om meer rust te hebben, dat laten mijn klanten keer op keer zien, en ook jij kan kiezen voor een lichter leven met meer geluk. Dat is niet alleen prettig, maar heeft ook een positief effect op jouw gezondheid en functioneren, kortom op alle aspecten in jouw leven!

Mijn unieke werkwijze kenmerkt zich doordat ik flexibel ben in de manier waarop ik mijn klanten begeleid

Mijn klanten wonen in Apeldoorn en ik bezoek hun in de thuissituatie. Afhankelijk van de hulp die je nodig hebt, pas ik mijn PGB begeleiding aan. Dat kan in de vorm van een gesprek, begeleiding in het krijgen van structuur en overzicht. Het stimuleren van activiteiten, maar indien nodig ook praktisch samen iets aanpakken als het zelf echt niet alleen lukt.

Dat wat je zelf kan, moet je vooral ook zelf blijven doen. Ik hou niet van betuttelen en vind het belangrijk dat voor zover dat mogelijk is je zelf de regie houd en ik je daarbij ondersteun. Ik ben zeer breed inzetbaar. Als klanten mij gevonden hebben vertellen ze me dat zij zich: hoopvol voelen, zich begrepen voelen, en ze ervaren dat hun situatie niet langer uitzichtloos is.

De meeste mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij, ik heb humor, kan me goed verplaatsen in een ander, ben geduldig, en ben vlot ingewerkt.

Neem contact met mij via het contactformulier of door te bellen op : 06 – 188 50 767.