Aanpak

Gelukkig zijn ondanks geestelijke problematiekJe krijgt meer rust in je hoofd door mijn PGB begeleiding

Hier lees je welke resultaten je kunt bereiken en wat mijn werkwijze is.

Mijn klanten ervaren door mijn PGB begeleiding de volgende resultaten:

“Ik heb meer rust in mijn hoofd en dat zie ik ook terug in hoe mijn huis erbij staat. Oké, het is niet altijd helemaal perfect, maar dat hoeft ook niet. Als ik besloten heb een gebied aan te pakken, dan maak ik dat ook af. Ik heb het overzicht en weet precies wanneer ik wat kan doen. Ik hou de was en de afwas netjes bij en dat voelt heerlijk”.

“Ik heb helemaal uit de schulden en heb geleerd hoe ik op een verantwoorde manier met geld kan omgaan. Nadat ik samen met mijn hulpverleenster een overzicht had gemaakt, hebben we een begroting gemaakt. Vervolgens hebben we afspraken gemaakt met mijn schuldeisers voor afbetalingregelingen. Het is een tijd krab geweest, maar ja daar had ik het zelf naar gemaakt. Het voelt als een enorme opluchting dat ik uit de schulden ben. En ik heb geleerd om de rem op mijn knip te zetten waardoor ik weet dat dit me niet nog een keer zal gebeuren”.

“Met de hulp van mijn hulpverleenster begrijp ik waar mijn post over gaat. Samen houden we mijn administratie op orde. Als ik eenmaal weet wat erin staat ben ik zelf in staat om instanties te bellen om dingen te regelen. Maar vind het wel fijn als zij daarbij is om op terug te vallen als ik het even niet meer weet. Ik weet nu wat ik wel moet bewaren en wat weg kan. Het geeft me rust dat ik weet dat mijn administratie op orde is en we dingen ook weer terug kunnen vinden”.

“Ik kan mijn verhaal kwijt! Het contact met mijn familie verloopt beter. Ik weet nu met welke dingen ik wel en niet bij hun terecht kan en kan toch mijn verhaal kwijt. Ik vind het prettig om situaties te kunnen na bespreken met iemand die buiten de situatie staat. Ik begrijp hierdoor beter wat er gebeurd en reageer ik soms nog heftig, de situaties duren korter en zijn sneller opgelost. Ik vind het fijn om even te kunnen overleggen. Ook fijn om gestimuleerd te worden om meer sociale contacten op te zoeken en aan te gaan. Zo voel ik me minder eenzaam en vaker begrepen”.

“Ik zal het niemand aanraden om ongepland en zonder relatie zwanger te zijn. Maar ik heb gemerkt dat ik meer kan dan ik dacht. Gelukkig kon mijn medicatie tijdens de zwangerschap worden aangepast. De zwangerschap is goed verlopen mede dankzij de uitbreiding van de hulp. Daarnaast werd ik bij de POP- poli extra goed in de gaten gehouden en dat voelde prettig. Ik ben in het ziekenhuis bevallen en ondanks de allergieën van mijn zoontje doen we het goed en is hij alweer bijna 2 jaar. Soms vind ik de hoeveelheid prikkels moeilijk. En ik twijfel soms of ik het wel goed doe. Maar hij heeft me zoveel moois gebracht en gesimuleerd om van mijn verslavingen af te blijven. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid”.

“Ik weet wie ik ben en wat ik kan en waar mijn grenzen liggen. Hierdoor verwacht ik niet langer dingen van mezelf die ik niet kan en dat geeft rust. En leuker nog ik weet wat ik meer kan dan ik dacht! Ik geniet nu meer van dingen”.

“Ik weet wat ik kan doen als ik de neiging heb om verkeerd te eten en verkeerde dingen te gebruiken. Het is een heel fijn gevoel dat ik nu beter voor mezelf zorg. Nu ik mezelf meer waarde geef, merk ik dat anderen dat ook doen. Mijn lichaam voelt veel beter nu ik regelmatiger en gezonder eet en beter voor mezelf zorg, ik heb ook meer energie”.

Mijn unieke werkwijze kenmerkt zich doordat ik flexibel ben in de manier waarop ik mijn klanten begeleid

Mijn klanten wonen in Apeldoorn en ik bezoek hun in de thuissituatie. Afhankelijk van de hulp die je nodig hebt, pas ik mijn PGB begeleiding aan. Dat kan in de vorm van een gesprek, begeleiding in het krijgen van structuur en overzicht. Het stimuleren van activiteiten, maar indien nodig ook praktisch samen iets aanpakken als het zelf echt niet alleen lukt.

Dat wat je zelf kan, moet je vooral ook zelf blijven doen. Ik hou niet van betuttelen en vind het belangrijk dat voor zover dat mogelijk is, je zelf de regie houd en ik je daarbij ondersteun. Ik ben zeer breed inzetbaar als PGB zorgverlener. Als klanten mij gevonden hebben vertellen ze me dat zij zich: hoopvol voelen, zich begrepen voelen, en ze ervaren dat hun situatie niet langer uitzichtloos is.

Klanten ervaren mij als: werkend met humor, begripvol, soms (respectvol) confronterend, doortastend, geduldig, klanten voelen zich bij mij snel op hun gemak en ik ben vlot ingewerkt. Ik begeleid je naar een leven met meer rust, meer zelfvertrouwen, meer positiviteit, meer voldoening, zodat jij meer kunt genieten. Dat kenmerkt mijn aanpak.

Herken jij het bovenstaande? En wil jij graag meer rust en overzicht in jouw leven?

Lees dan verder over mijn aanbod.